Съдбата на българите в Западните покрайнини. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов.

Съдбата на българите в Западните покрайнини. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов.
Съдбата на българите в Западните покрайнини. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов. Съдбата на българите в Западните покрайнини. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов. Съдбата на българите в Западните покрайнини. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов.
Автор: Митев, Лозан; Иван Николов; Ангел Джонев и др.
Издател: Обществено движение Западни покрайнини
Година: 2010
Наличност: 1
Цена: 32,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в отлично състояние. Сборник доклади от I Национална конференция посветена на Българите от Западните покрайнини под общата редакция на доц. Лозан Митев. С посвещение от автора и редактор доц. Лозан Митев и автографи от авторите Зденка Тодорова и Иван Николов (председател на КИЦ "Босилеград").

меки  корици 
208 стр
формат 210/145 мм
изд. "Обществено движение Западни покрайнини", София, 2011 г. (на корицата като година на издаване е посочена 2010 г., а в изд. каре 2011 г.)

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2019