Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Книга за началата / Тревър Хоумър, 2008.

Книга за началата / Тревър Хоумър, 2008.
Книга за началата / Тревър Хоумър, 2008.
Автор: Хоумър, Тревър
Издател: Лито-Балкан
Година: 2008
Наличност: Изчерпан
Цена: 6,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние, бледа следа от намокряне по задната корица и някои от страниците, текстът почти не е засегнат. 

меки корици 
323 стр.
формат 210/140 мм
Изд. "Лито-Балкан", София, 2008 г.

Искате да знаете повече за света около нас? Искате да разберете откъде тръгват нещата в нашия живот? Кои са хората, поставили началото в различни области на човешкото знание, изкуство и култура? Тогава тази изключителна книга е точно за вас. Тя съдържа хиляди изцяло неизвестни и малко известни факти за нещата от нашия живот. Предстои ви едно любопитно пътешествие в историята на човешката цивилизация, което ще даде отговори на много въпроси, които са ви вълнували.
Дрехите, които носим, храната, която ядем, телефоните, по които говорим, телевизията, която гледаме, лекарствата, които ни правят здрави, спортовете, които практикуваме, езиците, които говорим, както и самият капитализъм са започнали отнякъде. Тази книга ви казва точно откъде. Тя ви предлага бързо знание и начин лесно да обогатите общата си култура. „Книга за началата” не е енциклопедия, макар че предлага подобна фактология. Тя е сборник от кратки и увлекателни истории, които се четат на един дъх и са толкова ярки, че лесно се запомнят.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020