Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Civitas Divino–Humana. В чест на проф. Георги Бакалов. С посвещение и автограф от Веселина Вачкова.

Civitas Divino–Humana. В чест на проф. Георги Бакалов. С посвещение и автограф от Веселина Вачкова.
Civitas Divino–Humana. В чест на проф. Георги Бакалов. С посвещение и автограф от Веселина Вачкова. Civitas Divino–Humana. В чест на проф. Георги Бакалов. С посвещение и автограф от Веселина Вачкова. Civitas Divino–Humana. В чест на проф. Георги Бакалов. С посвещение и автограф от Веселина Вачкова.
Автор: Вачкова, Веселина; Цветелин Степанов
Издател: Тангра ТанНакРа
Година: 2004
Наличност: 1
Цена: 68,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в отлично състояние. (Светлата лента през средата на изображенията не е дефект на екземпляра, а проблем в скенера). Безплатна доставка в България.

твърди  корици 
744 стр.
формат 240/175 мм
изд. "Тангра ТанНакРа", София, 2004. 

Сборник научни изследвания, посветени на 60-годишнината на изтъкнатия наш историк проф. д-р Георги Бакалов. В двата основни раздела: 
1.Византийската цивилизация: предшественици, достижения и контакти, наследства и
2.Българската цивилизация: по пътя от степната империя към царството.
Над 50 наши и чужди учени, изследователи и специалисти разработват актуални проблеми в областта на византологията, българската медиевистика и теологията.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020