Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия.

Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия.
Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия. Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия. Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия. Болгарския (болгарские) колонии в России. Сборник за народни умотворения и народопис. Книга XXIX (1914). / Българските колонии в Русия.
Автор: Державин, Н. С.
Издател: БАН
Година: 1914
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Безплатна доставка до адрес в страната. Други екземпляри и издания на тази книга вижте ТУК.

Книгата е в много добро състояние с неразрязвани страници. Предната мека корица е потъмняла от графитеносив химически молив; първата страница от приложенията е с бледи петна.

Таврическая, Херсонская и Бессарабская губернии.

Материалы по славянской этнографии.

меки корици
xii + 259 стр. + 96 л. Приложения: 96 листа пълноформатни черно-бели фотографии
Формат 270/190 мм
Издава Българската академия на науките въ София.
София, Държавна печатница, 1914 г.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020