Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Среща с Бесарабия / Елисавета Белобрадова, 2019

Среща с Бесарабия / Елисавета Белобрадова, 2019
Среща с Бесарабия / Елисавета Белобрадова, 2019 Среща с Бесарабия / Елисавета Белобрадова, 2019
Автор: Елисавета Белобрадова
Издател: Сдружение "Българска история"
Година: 2019
Наличност: 1
Цена: 16,90 лв. 13,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в отлично състояние - нова, нечетена.

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от нашата категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво (-20% допълнителна отстъпка докато траят намаленията!).

формат 210/140 мм 

меки корици

264 стр.

Бесарабия. Каква е първата ви асоциация? Хората на „ти“ с географията се досещат за областта в днешна Украйна и Молдова. Любителите на историята пък знаят, че тази територия е дом на значителна част от българската диаспора, наброяваща над 200 хиляди души. Малцина обаче са тези, които познават Бесарабия отблизо, пътували са из нейните безкрайни поля, посещавали са градовете и селата ? с български имена, срещали са се с наследници на хората, напуснали земите ни преди повече от 200 години. Елисавета Белобрадова – популярен блогър и създател на „Майко Мила“, предприема вълнуващо пътешествие към бесарабските българи – общност, за която се говори „дежурно“, но за която не се знае почти нищо. Несъмнено тази книга ще преобърне представата ви за сънародниците ни отвъд Дунава и ще стопли сърцата ви. Ще се срещнете с хора, които олицетворяват истинското значение на понятието „български дух“, ще опознаете отдавна забравени обичаи и ще поискате да посетите тези земи на всяка цена.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020