Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор. Вижте повече ТУК.

Бьорнстад / Фредрик Бакман, 2020. Лимитирано издание.

Бьорнстад / Фредрик Бакман, 2020. Лимитирано издание.
Автор: Фредрик Бакман
Издател: Сиела
Година: 2020
Наличност: 1
Цена: 16,90 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние - нова (вземете и 20% по-евтино, докато траят отстъпките) 

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво 

Други екземпляри и издания на тази книга вижте ТУК

формат 210/140 мм 

меки корици

464 стр.

И точно това напрежение избива в акт на насилие, който разтърсва всички. Предопределената приказка за героите от малкото градче, които надскачат себе си и очакванията на цялата нация, не отвежда вън от гората. Какво означава един отбор за малък град насред гората? Какво означава спортът за едно семейство? Какво означава един-единствен мач за хора, които се борят за оцеляването си? Всичко. Означава чисто и просто всичко. „Бьорнстад“ е голям роман за малко място с красиви мечти, както и за ужасните неща, които правим понякога, за да успеем. Той е сага за спорта и семейството и за това докъде сме готови да стигнем, за да предпазим децата си. И за смелостта, която е нужна, за да се изправиш срещу всичко, за което си мечтал – и да кажеш истината, независимо от последствията. Независимо от всичко. „Важна книга, която трябва да бъде задължително четиво за всеки родител и за младите хора в гимназията. Някои отделни изречения са като жесток шамар по лицето, усетен направо в душата.“ SR P4 V?sternorrland (шведско радио) Потопете се в атмосферата на Бьорнстад с едноименния сериал на HBO GO по книгата:

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021