Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

От утрото до здрача [Сидни Шелдън]

От утрото до здрача [Сидни Шелдън]
Автор: Шелдън, Сидни
Издател: Бард
Година: 1996
Наличност: Изчерпан
Цена: 3,00 лв. 2,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

! Внимание, намалението за тази книга важи при минимум 20.00 лева стойност на поръчката (10.00 лв. при получаване от магазина). При поръчки под 20.00(10.00)лв. важи по-високата ценаРазгледайте и другите ни предложения от категория "Най-изгодно в мрежата".

Книгата е с леко нагъване на страниците в края на книгата.

 

Меки корици, добро състояние - поизносени корици

Хенри Станфорд - един от най-богатите хора в света се удавя мистериозно по време на пътешествие със собствената си яхта край скалистите брегове на Корсика. Заплита се верига от събития, които отекват по света. След погребението в Бостън се събират наследниците. Там се появява поразително красива млада жена, която претендира за право върху част от състоянието на магната като негова дъщеря. Зад фасадата на най-известната фамилия в Америка се открива лабиринт от изнудвания, наркотици и убийства.

ИК "Бард", 1996

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021