Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1.

Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1.
Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1. Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1. Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1. Нумизматика, сфрагистика и епиграфика. Том 3. Част 1.
Автор: Сборник
Издател:
Година: 2006
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние.

меки корици
284 стр. + XLIV черно-бели табла
формат 230/160 мм
София, 2006 г.

Годишникът НУМИЗМАТИКА, СФРАГИСТИКА И ЕПИГРАФИКА публикува статии и съобщения за монети, монетни съкровища, печати, монетовидни и епиграфски паметници от фондовете на обществени и частни колекции (у нас и в чужбина), както и от археологически разкопки в България. На страниците на изданието се обнародват и обзорни, тематични и проблемни статии в областта на античната и средновековна нумизматика и сфрагистика, на античната и средновековна епиграфика и на сродна с тях проблематика от областта на археологията и изворознанието.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020