Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Преобразете тялото си 2 - Майкъл Търмънд

Преобразете тялото си 2 - Майкъл Търмънд
Преобразете тялото си 2 - Майкъл Търмънд
Автор: Търмънд, Майкъл
Издател: AMG
Година: 2007
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние (Светлата лента през средата на изображенията не е дефект на екземпляра, а проблем в скенера).

меки  корици 
XV ср. + 223 стр.
формат 220/160 мм
изд. "AMG", София, 2007. 

"Майкъл Търмънд е магьосник. Той променя тялото и живота с изумителни резултати за рекордно кратко време. Няма да повярвате на очите си." 
Сам Сабура, стилист на известни личности
и предаването "Extreme Makeover" 

ДАЙТЕ МУ САМО 12 ДНИ! ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ МЕЧТАНАТА ФИГУРА!

От най-известния тв диетолог, фитнес експерт и автор на бестселъра "Шестдневно преобразяване на тялото" Майкъл Търмънд, помогнал на хиляди хора да променят телата си за броени дни. Сега, в ПРЕОБРАЗЕТЕ ТЯЛОТО СИ 2, той представя лесна за следване и ефективна тренировъчна програма, която ще ви помогне бързо да изгорите мазнини и да промените фигурата си към по-добро - завинаги! 

12-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 

Истината е, че не всички упражнения са еднакви и ключът е не да тренирате по-здраво, а да тренирате по-умно! Хората често се затрудняват да отслабнат, защото не изпълняват правилните упражнения. Всяка структура е различна, така че програма, която пасва на всички, няма да доведе до резултати. 
В тази иновационна програма Търмънд използва своята ексклузивна система, за да ви помогне да определите своя тип тяло. След това представя специални режими за всеки от петте типа тяло, с които да оформите проблемните зони и да постигнете бързи резултати. Също така ще научите и как да презаредите метаболизма си с правилните за вашия тип тяло храни. Независимо дали искате да отслабнете с два или с петнайсет килограма, с 12-дневната програма за оформяне на тялото ще започнете да виждате резултати само след една тренировка! 
Включва и съобразени със спецификата на тялото ви хранителен план и диетични съвети. Тази книга ще ви помогне да: 
- отстраните мазнините и увеличите енергията си
- ускорите метаболизма си
- създадете повече стегнати мускули
- свалите килограми и сантиметри
- изваете корема си и да се целите в проблемните си зони
- разберете защо жените напълняват различно от мъжете 

 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020