Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Българска ловна енциклопедия / Мир Богоев, 2011. Луксозно издание.

Българска ловна енциклопедия / Мир Богоев, 2011. Луксозно издание.
Българска ловна енциклопедия / Мир Богоев, 2011. Луксозно издание. Българска ловна енциклопедия / Мир Богоев, 2011. Луксозно издание.
Автор: Богоев, Мир
Издател: Труд
Година: 2011
Наличност: Изчерпан
Цена: 190,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в отлично състояние - луксозна подвързия щампован кожен гръб и ъгли, и релефни златни надписи

Безплатна доставка до офис на Еконт в България.

твърди  корици 
506 стр.
формат 285/220 мм
изд. "Труд", София, 2011 г.

Справочникът е най-пълното и задълбочено изследване за всичко, свързано с историята и практиката на най-древния начин за препитаване.

Структурирана е в няколко раздела - първият е отделен на историята на лова заедно със социалните, политическите и организационните аспекти на това занятие от праисторическо време до наши дни. 

Второто структурно звено е посветено на проблемите на ловното оръжие и на различните ловни практики. 
Третата част е посветена на ролята на кучето в лова, четвъртата - обхващаща по-голямата част от книгата - се занимава с дивеча: различните видове птици и бозайници. Специално внимание е отделено на ловните правила и оформянето им в Кодекс на честта на ловеца. 

"Това е истинска цивилизационна книга", твърди авторът и допълва, че за първи път у нас тази тема се разглежда така систематично и научно - без идиологеми и предразсъдъци, без табута и разкрасявания.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020