Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Това съм аз, а ти кой си / Йеспер Юл, 2012.

Това съм аз, а ти кой си / Йеспер Юл, 2012.
Автор: Юл, Йеспер
Издател: Жанет 45
Година: 2012
Наличност: 1
Цена: 12,00 лв. 8,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние - бледа следа от влага в горната част на предната корица и няколко страници, текстът не е засегнат. 

меки  корици 
124 стр.
формат 210/140 мм
изд. "Жанет-45", 2012 г. 

В тази книга ще говорим за това, което малко старомодно наричаме "поставяне на граници на децата". Ще видим как ние, като човешки същества - включително малките и големите деца, - можем да се гарзгаричаваме едни от други без да има наранени, като в същото време съхраним качеството на общуване на високо ниво.
Любовта, която изпитваме към своите деца и близки, се възприема по един начин от нас самите и по друг от хората, които обичаме. Тяхното изживяване зависи от нашето умение да превърнем чувството си на любов и нежност в изпълнено с любов и нежност поведение.
Да бъдеш обичан е строго индивидуално усещане при малки и големи, но за всички важи едно - не се чувстваме обичани, когато някой нарушава или не зачита личните ни граници. Ако това се случва многократно и грубо, самоуважението ни се понижава, а с него и нашата способност да действаме конструктивно.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020