Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

СЛУЖБЫ С ЖИТИЕМ Преподобнаго и Богоноснаго отца нашего Иоана Рылскаго чудотворца, 1836. Типографии Княжеско-сербской.

СЛУЖБЫ С ЖИТИЕМ Преподобнаго и Богоноснаго отца нашего Иоана Рылскаго чудотворца, 1836. Типографии Княжеско-сербской.
СЛУЖБЫ С ЖИТИЕМ Преподобнаго и Богоноснаго отца нашего Иоана Рылскаго чудотворца, 1836. Типографии Княжеско-сербской. СЛУЖБЫ С ЖИТИЕМ Преподобнаго и Богоноснаго отца нашего Иоана Рылскаго чудотворца, 1836. Типографии Княжеско-сербской. СЛУЖБЫ С ЖИТИЕМ Преподобнаго и Богоноснаго отца нашего Иоана Рылскаго чудотворца, 1836. Типографии Княжеско-сербской.
Автор: анонимен
Издател: Типографии Княжеско-сербской
Година: 1836
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние - декоративна ръчна подвързия от епохата, с щампован кожен гръб и ъгли, и релефни надписи. Двуцветен печат, декоративен шрифт с украса от винети, заглавки и заставки. Красиво голямоформатно издание, отпечатнано на качествена, дебела ръчна хартия.

Книгата е налична и може да бъде видяна след предварителна уговорка в книжарницата - цена и др. подробности само на място.

твърди корици 

60 л.

Подвързия: кожен гръб

Формат 290/210 мм

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020