Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков.

Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков.
Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков. Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков. Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков. Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков. Извори за историята на рударството и металургията по българските земи. Том 1: XVII-XIX век С посвещение и автограф от автора Николай А. Марков.
Автор: Марков, Николай А.
Издател: Alea
Година: 2003
Наличност: 1
Цена: 160,00 лв. 140,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние. Безплатна доставка в България.

меки корици
139 стр.
формат 270/195 мм
София - Изд. "Alea" - 2003 г.

Съставителство, превод и коментар: Николай А. Марков

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020