Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции / Луи Куне, 1907.

Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции / Луи Куне, 1907.
Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции / Луи Куне, 1907. Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции / Луи Куне, 1907. Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции / Луи Куне, 1907.
Автор: Куне, Луи
Издател: Д. Голов
Година: 1907
Наличност: 1
Цена: 95,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние - декоративна твърда подвързия с кожен гръб, леко наранен в горната част. 

III стр. + 267  стр. + I л. съдържание
формат 235/160 мм
Първо издание.  София - Книжарницата "Д. Голов" - [1907]

Нова наука за лекуване или Учение за единството на болестите, въз основа на което всички болести се церят по един и същ начин, без лекове и операции.

Наставник и съветник за здрави и болни.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020