Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Полезните съвети на Огледала 01/2005. С посвещение и автограф от Александра Иванова

Полезните съвети на Огледала 01/2005. С посвещение и автограф от Александра Иванова
Полезните съвети на Огледала 01/2005. С посвещение и автограф от Александра Иванова Полезните съвети на Огледала 01/2005. С посвещение и автограф от Александра Иванова Полезните съвети на Огледала 01/2005. С посвещение и автограф от Александра Иванова
Автор: Иванова, Александра
Издател: Фреш Продакшън
Година: 2005
Наличност: 1
Цена: 10,00 лв. 5,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

! Внимание, намалението за тази книга важи при минимум 20.00 лева стойност на поръчката (10.00 лв. при получаване от магазина). При поръчки под 20.00(10.00)лв. важи по-високата ценаМожете да видите всички предложения от нашата категория Най-изгодно в мрежата през менюто на категориите отляво.

Книгата е в много добро/отлично състояние. 

твърди корици
152 стр. 
формат 245/220 мм
изд. "Фреш Продакшън", София, 2005. 

Това издание е написано от мен - автора и продуцента на телевизионното предаване "Огледала".

Надявам се "Полезните съвети на Огледала" да стане Вашия дневник за красота и добро самочувствие през цялата година.

Тук събрах информация, която ще Ви бъде полезна през всеки един сезон. Независимо от възрастта, цвета на косата, килограмите или семейното положение, всяка една от нас има нужда от собствена територия и време, отдадено на личния комфорт. В динамичната действителност на живота ни това е крайно необходимо не само заради външната красота, а най-вече за да останем насаме със себе си и да се отдадем на вътрешния си свят. Да внесем красота в него, около нас и за хората, които обичаме.

Рецептите и идеите на "Огледала" за добро самочувствие и красота са събирани през годините, откакто съществува предаването. Още от първите дни на създаването му се водех от принципа, че няма грозни жени, а само такива, които не се грижат достатъчно за себе си. Затова съм длъжна да отбележа, че идеалът за жена далеч не се определя от килограми, сантиметри или цвят на косата, а от това дали всяка от нас, мили приятелки, е постигнала баланса между физическите си данни и вътрешния си свят. Затова, когато казвам "да се грижите за себе си", имам предвид да правите неша, които Ви карат да бъдете шастливи и здрави.

Съветите и рецептите на "Огледала" са подбрани внимателно, така че ежедневната програма за поддържане да представлява лесен за реализация режим. Комбинациите от професионални грижи (на козметици, фризьори и др.) и специализираните услуги (масаж, сауна и други), които цитирам и ви препоръчвам, имат своите алтернативи в домашни условия, които също съм описала подробно. Така грижите и средствата за тях могат да се комбинират в зависимост от наличния бюджет.

Моята професия е и мое хоби, (това пожелавам на всяка една от Вас), и тя ме научи на нещо много важно, а то е, че "Времето е пари". Затова в края на всеки раздел посочвам дневен и седмичен режим, който при добра организация на личното време не би трябвало да отнема повече от няколко минути сутрин, обед и вечер преди лягане, а за седмичните процедури - 2 пъти по 1 час в делничните дни и по 1 час в почивните. Всичко останало е въпрос на добра организация и навик. Създайте си навик да уважавате себе си!

И така, красотата наистина идва отвътре. Ако вие се движите със самочувствие, обличате се подходящо, имате здрави коса и кожа, както и подходящ грим, тогава усмивката ще грее на лицата Ви и ще се отразява във възхитените очи на околните.
Александра Иванова

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021