Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Парапсихологията - наука или магия / Джеймс Алкок, 1986

Парапсихологията - наука или магия / Джеймс Алкок, 1986
Автор: Алкок, Джеймс
Издател: Наука и изкуство
Година: 1986
Наличност: 1
Цена: 3,50 лв. 2,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

! Внимание, намалението за тази книга важи при минимум 20.00 лв. стойност на поръчката при изпращане (при получаване от магазина няма ограничения). За поръчки под 20.00 лв. важи по-високата цена. Вижте всички предложения от категория Най-изгодно в мрежата през менюто на категориите отляво.


меки корици, добро състояние

408 стр.
Превел от английски Александър Маринов
Научен предговор от проф. д-р Васил Милев

изд. "Наука и изкуство", София, 1986 г.

Всеки индивид е склонен да търси причинност там, където такава не съществува, да обяснява някои типове преживявания като необикновени, докато те са напълно нормални, да споделя погрешни убеждения дори пред опровергаващи ги доказателства, и да приема вярвания, носещи му успокоение пред лицето на екзистенциалните тревоги.
Настоящата книга анализира тези и други фактори, допринасящи за разпространението на вярването в паранормалното. Подлагат се на критичен преглед т. нар. научни доказателства, привеждани в подкрепа на парапсихологическите схващания и се стига до извода, че парапсихологията, макар и носеща одеждата на наука, е по-близо до псевдонауката или до магията.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021