Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Лъча, Научно, литературно и обществено списание, Първа година, брой 1-24 / Богдан Величков, 1891. С автограф на Борис Митов.

Лъча, Научно, литературно и обществено списание, Първа година, брой 1-24 / Богдан Величков, 1891. С автограф на Борис Митов.
Лъча, Научно, литературно и обществено списание, Първа година, брой 1-24 / Богдан Величков, 1891. С автограф на Борис Митов. Лъча, Научно, литературно и обществено списание, Първа година, брой 1-24 / Богдан Величков, 1891. С автограф на Борис Митов.
Автор: отговорен редактор Богдан Величков
Издател: Татар-Пазарджик. Печатница на Цв. П. М. Радулов
Година: 1891
Наличност: 1
Цена: 270,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в много добро състояние - декоративна ръчна подвързия от епохата, с щампован кожен гръб и ъгли, и релефни златни надписи.

Екземплярът е от библиотеката на художника Борис Митов (сина на Антон Митов) с негов печат и подпис на титулния лист и гравирано име върху подвързията при долния ръб на гърба. Списанието излиза само една година, 24 броя - всичките са подвързани в този том. В течението се води полемика между К. Прокопиев и Д. Благоев относно книгата на последния "Социализмът и има ли той почва у нас".

твърди корици

576 стр.

Подвързия: кожен гръб

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021