Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Пряката демокрация: Ключът за/на реформа. Том 1 - Петър Клисаров

Пряката демокрация: Ключът за/на реформа. Том 1 - Петър Клисаров
Пряката демокрация: Ключът за/на реформа. Том 1 - Петър Клисаров
Автор: Клисаров, Петър
Издател:
Година: 2013
Наличност: 1
Цена: 12,00 лв. 9,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние. Работен план (2013-2021). Политическа партия Реформа.

меки корици 
264 стр.
формат 210/140 мм
София, 2013. 

Документът е базиран на стратегия, оформяна в продължение на 12-годишен стремеж за истинска реформа в България и 25-годишен богат житейски опит, натрупан в чужбина и в родината ни. Не може да се каже, че той е изчерпателен и покрива абсолютно всички сфери и дейности. Това е първоначалният вариант на документ, показващ възгледите на партия Реформа за управление на държавата и необходимите реформи.
Идеите за много хора ще са твърде радикални, но реформа е последната възможност преди революция и за да е безкръвна, всички досегашни политици трабвя да се оттеглят и да дадат път на новото, чакайки смирено да бъдат потърсени за съвет, обяснение или обвинение.
Пътят за съживяването на държавата ще е труден, но зареждащ с енергия от процеса на създаване на нещо истинно, защото ще е сътлорено от нас, здравомислещите хора на новото поколение.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020