Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Културният фронт - Иван Еленков

Културният фронт - Иван Еленков
Културният фронт - Иван Еленков Културният фронт - Иван Еленков
Автор: Еленков,Иван
Издател: Сиела
Година: 2008
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние. 

меки корици
542 стр.
формат 235/160 мм
изд. "Сиела", София, 2008 г.

Българската култура през епохата на комунизма – политическо управление, идеологически основания, институционални режими.

Предмет на изследване в този труд са политическото управление, идеологическите основания и институционалните режими на организация на културата през времето на комунизма в България. То се започва с убеждението, че отношенията в пространството, мислено за култура през тази епоха, са изцяло властови и всички прояви в него могат да се разбират като реплики в тези отношения. Това убеждение именно наведе към изучаването на партийното ръководство, идеологията и историята на културните учреждения, защото властовите разположения и позициите на подвизаващите се из тези измерения на социалистическата култура агенти изглеждат най-открити и гласовете им най-неподправени.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020