Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов.

Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов.
Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов. Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов. Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов. Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов. Темида. Художествено-литературен и хумористичен сборник .1943. С посвещение и автограф от автора Николай Икономов. Художник Арександър Добринов.
Автор: Икономов, Николай
Издател: Печатница Рангел Младенов
Година: 1943
Наличност: 1
Цена: 140,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние, леко захабени корици, книжното тяло е много добре запазено.

оригинални издателски меки корици
137 стр.
Формат 240/180 мм
Печатница Рангел Младенов - София.
София, 1943 г.

Епиграмите и текста в сборника са от адвоката Николай Ил. Икономов
Карикатурите [и шаржовете] са от художника Александър Добринов. Малка част от тяхъ са от Н. Тузсузовъи др., а фотографическите снимки са отъ Хр. Крекманов, Ст. Зашев и фото-журналиста Дим. Кацев.
Клишетата са изработени в цинкографията "Отец Паисий" - София.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020