Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Алманах на българската конституция. По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911.

Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911.
Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911. Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911. Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911. Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911. Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911. Алманах на българската конституция.  По случай създаване третото българско царство. Учреждаване и прегледи на конституцията. Първо издание,1911.
Автор: Сборник
Издател: Петър Г. Бакалов и С-ие
Година: 1911
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро/много добро състояние - фрагмент от първия лист е възстановен с хартия от епохата (текстът не е засегнат - видимо на снимката, отпреди реставрацията).

твърда подвързия
954 стр. + CХC стр. снимков материал + VII стр.
формат 235/160 мм
Пловдив - Търговска печатница - 1911 г.

Издание на Петър Г. Бакалов и с-ие

С 1200 портрета на дейци и държавници.

 Учреждаване и прегледи на конституцията (Нейния произход и изменения)

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020