НАМАЛЕНИЯ РОЖДЕН ДЕН

Скъпи Приятели, на 24 май АлбаБукс навършва 14 години.

Благодарим Ви, че бяхте с нас през тези прекрасни години! За Вас откриваме нашите намаления Рожден Ден от 16 май до 5 юни. Всички Книги, картички и т.н. получават допълнително намаление Рожден ден от 20% - 30% (но може да надхвърли 50-60 %)което ще се начислява допълнително върху вече действащите намаления (действащите намаления ще познаете по задрасканите червени цени).  В комбинация с намаленията в категория "Най-изгодно в мрежата" и другите намаления, може да надхвърли 50-60 %. Намаленията Рожден ден за Грамофонните плочи са 10-15% и отново се начисляват допълнително над действащите в момента (ще познаете по задрасканите червени цени).

Процентите зависят от обема на поръчката и НЕ са видими във вашата кошница, а се начисляват от администратор. Приятно пазаруване!

1. Намаления Рожден ден за Книги (комбинират се без ограничение с "Най-изгодно в мрежата" и другите намаления, доставката се изчислява на базата на намалената сума): 

♦ Отстъпка в размер на 20от стойността на всяка поръчка на стойност 0.00 - 699.00 лв.

♦ Отстъпка в размер на 25от стойността на всяка поръчка за 3 и повече книги на стойност 700.00 - 1499.00 лв.

♦ Отстъпка в размер на 30 % от стойността на всяка поръчка за 3 и повече книги на стойност 1500.00 + лв.

2. Намаления Рожден ден за Грамофонни плочи (комбинират се без ограничение с другите намаления, доставката се изчислява на базата на намалената сума): 

♦ Отстъпка в размер на 10от стойността на всяка поръчка на стойност 0.00 - 200.00 лв.

♦ Отстъпка в размер на 15от стойността на всяка поръчка на стойност над 200.00 лв.

2. Кампания "Най-изгодно в Мрежата" 

Ще разпознаете тези заглавия по "двойната цена", която при отваряне на продукта се изписва в черно(намалената) и в червено (старата). Често пъти и по-високата цена също се явява най-добрата в Интернет. Нашата книжарница особено държи на качеството на екземплярите. Напълно възможно е при по-добър наш екземпляр, цената му да е малко по-висока от цената на екземпляр от конкурентна страница в лошо състояние. Особено важно е да имате предвид безплатната доставка до адрес в България при поръчка над 50.00 лв. Не всички книги на нашата страница ще бъдат включени в кампанията "На-изгодно в мрежата". Не се колебайте да се свържете с нас ако забележите някакви грешки или нередности. 

     А Категория "Най-изгодно в мрежата" (Пакетни оферти) - това са всички намалени цени в диапазона 1.00 -10.00 лева. Не всички цени под 10.00 лв. са включени, а само намалените!

Важно! Можете да се възползвате от намаленията в тази категория при всяка поръчка от поне 20.00 лева (или 10.00 лева при получаване на място от нашата книжарница на ул. Иван Вазов 38 в София) При поръчки под 20.00 (10.00) лв. важи по-високата цена на книгата.  Книгите с това намаление са поместени в едноименната категория "Най-изгодно в мрежата" в ляво на началната страница и са с намалени цени до 10.00 лв. Една част от тях не са ограничени от обема на покупката - ще ги познаете по липсата на червен ограничителен текст в описанието.

Пример 1: В кошницата Ви има книга с цена 15.00 лв. и добавяте книга от категория "най-изгодно..." с намалена цена 5.00 лв. (и основна цена 7.00 лв.). Платформата взема предвид по-ниската цена и намалението е в сила.

Пример 2: Поръчвате само една книга с намалена цена 9.00 (основна цена 11.00 лв.) и завършвате поръчката. Платформата ще вземе предвид по-ниската цена от 9.00 лв., но намалението не е в сила, защото намалената цена е под 10.00 лв. и книгата е включена в специалната категория на "пакетни оферти". Поръчката Ви ще бъде валидна, но сметката, която ще трябва да платите би била 11.00 лв., независимо от това, че в поръчката Ви ще бъде по-ниската цена.

Пример 3: Поръчвате книга с цена 5.00 лв. (нормална цена, без корекции) и завършвате поръчката. Изпращаме Ви книгата на посочената цена, тъй като тя не е част от категория "Най-изгодно в мрежата".

Пример 4: Поръчвате една книга с намалена цена 10.00 лв. или повече за същата сума и маркирате "Получаване от магазина". Намалението е в сила, защото при получаване от магазина намалението важи при минималната стойност на поръчката 10.00 лева.

   Б Независими намаления - това са всички промоционални цени над 10.00 лева.

Всички книги с намалена цена 11.00 и повече лева могат да се поръчват самостоятелно, без ограничения за минимален обем на поръчката.

Пример 5: Поръчвате само една книга с намалена цена 15.00 лв. (основна цена 18.00 лв.). Намалението е в силатъй като намалената цена е над 10.00 лв. и книгата не е включена в специалната категория "пакетни оферти".

3. Допълнителна отстъпка от минимум 5.00 лева при покупка на място от книжарницата на стойност над 50.00 лв.

Внимание - нулевите цени (цена 0.00 лв.) не представляват вид промоция, те само отразяват липса на наличност.

Антикварна книжарница АлбаБукс, София - Изкупуване, продажба и оценка на антикварни книги, географски карти, грамофонни плочи, автографи, пощенски картички, писма и архиви. Вижте  категория книги "Най-изгодно в мрежата"

Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2019