Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата.

Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата.
Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата. Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата. Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата. Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата. Календар на Българската държавна печатница, 1939. Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата.
Автор: Българска държавна печатница
Издател: Българска държавна печатница
Година: 1939
Наличност: 1
Цена: 130,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Календарът е в много добро състояние - минимално протрити ръбове на кориците, с декоративен шиш и оригинална спирала, без липси.

Безплатна доставка в България.

оригинални меки корици
около 100 стр.
формат 290/200 мм
София, 1939 г.

Илюстриран изцяло с репродукции на български художници от епохата. Календарът е дело на колективния труд на всички технически служби в печатницата.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021