Количка

Как да поръчаме книга!


За да поръчате Книга от Антикварна книжарница Алба - https://alba-books.com/, следвайте указанията по-долу:


1. Натиснете бутона 



2. Натиснете бутона "Количка" с форма на пазарска чанта най-горе отдясно и изберете Виж Количката

3. Вече в "Количка" натиснете бутона Завърши Поръчката

4. Попълнете Вашите данни. Напишете предпочитания офис на Еконт или автомат на BOX NOW в полето " Добавете коментари за вашата поръчка"

5. Чекнете с ляв бутон мишка чек-бокса "Прочетох и приемам Политика поверителност и защита личните данни в „АБВ БУКС“ ЕООД" (малко квадратче под списъка с продуктите)

6. Натиснете бутона Направи поръчка най-долу (малко по-горе, над списъка с продуктите, има оранжева лента  Потвърдете поръчката си - тя НЕ Е БУТОН)

След натискането на бутона в долния му край ще видите зелена линия-индикатор, която нараства отляво-надясно, и когато дължината й се изравни с тази на бутона, страницата ще се презареди и ще видите надпис:

"Поръчката Ви Е Приета!

Поръчката ви бе приета успешно!

В случай на въпроси, моля пишете ни.

Благодарим Ви, че пазарувате при нас!"

Ако случайно зелената линия спре по средата, моля внимателно погледнете данните отляво - при пропуск, полето ще е маркирано с червено.

Ако всичко е наред с данните, но зелената линия на индикатора спре по средата - натиснете отново бутона Направи поръчка

Ако предната стъпка не помогне, върнете една стъпка назад със стрелката на Вашия браузър и потвърдете отново.

При каквито и да е затруднения и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на 0885471518 и 0886891818.


Подробни указания за отделните стъпки:

1. Натиснете бутона "Купи". Горе под информационната лента се появява лента с надпис: Готово, добавихте /...........име на избрания продукт............................/ във вашата"Количка"!

2. За да поръчате избрания продукт, отидете в "Количка" като кликнете върху линка "Количка" в съобщението или използувайте бутона "Количка" върху най-горната лента (обяснено по-горе). Внимателно погледнете избраните книги и техните количества във Вашата кошница. Повечето книги в нашия сайт са с количество 1. Ако неволно сте кликнали два пъти върху някой продукт количеството му в "кошница" ще бъде 2 и отгоре ще се появи съобщение на розов фон, че продуктът, маркиран с *** не е наличен в тези количества. За да продължите, коригирайте количеството на 1 от полето за количество и натиснете бутона "Обнови" - отбелязан с въртяща стрелка. За повече от един брой от дадено заглавие, моля свържете се с нас чрез мейл или телефон. Ако желаете да премахнете продукт от Вашата кошница, отворете "кошница" и използувайте бутонът "х" в дясно от заглавието на продукта.

3. Попълнете Вашите данни. Продължете напред като въведете своите данни за доставка. Всички полета със звездичка са задължителни. Ако вече имате регистрация използувайте бутона "Вход" - така ще си спестите повторното въвеждане на данните и ще запазите информацията за поръчката във Вашия профил. Можете да поръчате без регистрация, като гост, но полетата със * са отново задължителни. Ако пазарувате за първи път и се регистрирате, постарайте се занапред да помните Вашата парола, която трябва задължително да въвеждате при всяка следваща поръчка . 

* Ако желаете да платите през PayPal трябва да се свържете с нас.

* Пратките за чужбина са с различни такси за доставка и първо трябва да измерим теглото на пратката.

* Ако неволно сте пропуснали или сбъркали нещо, но сте завършили поръчката, се свържете с нас защото поръчания продукт автоматично се деактивира и количеството му се нулира - друга поръчка може да се направи едва след като активираме наново продукта.

Ако предпочитате, заповядайте на място в нашата книжарница на ул. Иван Вазов 38 в София от понеделник до събота 11-18.30 ч. Внимание - книгите, които искате да погледнете и евентуално закупите на място е нужно да се заявят предварително, подготвянето им отнема между 5 мин. и 24 часа (ако са в отдалечен склад)!