Количка

Как да поръчаме книга!


За да поръчате, следвайте указанията по-долу:

1. Натиснете бутона "Купи"

2. Натиснете бутона "Кошница"

3. Попълнете Вашите данни

4. Натиснете бутона "Потвърди"

Подробни указания:

1. Натиснете бутона "Купи". Горе под информационната лента се появява лента с надпис: Готово, добавихте /...........име на избрания продукт............................/ във вашата кошница!

2. Натиснете бутона "Кошница". За да поръчате избрания продукт отидете в "кошница" като кликнете върху линка "кошница" в съобщението или използувайте бутона кошница върху най-горната лента. Внимателно погледнете избраните книги и техните количества във Вашата кошница. Повечето книги в нашия сайт са с количество 1. Ако неволно сте кликнали два пъти върху някой продукт количеството му в "кошница" ще бъде 2 и отгоре ще се появи съобщение на розов фон, че продуктът, маркиран със звездички не е наличен в тези количества. За да продължите, коригирайте количеството на 1 от полето за количество. За повече от един брой от дадено заглавие, моля свържете се с нас чрез мейл или телефон. Ако желаете да премахнете продукт от Вашата кошница, отворете "кошница" и използувайте бутонът "х" в дясно от заглавието на продукта.

3. Попълнете Вашите данни. Продължете напред като въведете своите данни за доставка. Всички полета със звездичка са задължителни. Ако вече имате регистрация използувайте бутона "Вход за регистрирани потребители" - така ще си спестите повторното въвеждане на данните и ще запазите информацията за поръчката във Вашия профил. Но ако пазарувате за първи път, постарайте се занапред да помните Вашата парола, която трябва задължително да въвеждате при всяка следваща поръчка . Ако желаете да платите през PayPal използувайте бутоните за избор на валута: "$" и ""

4. Натиснете бутона "Потвърди". Маркирайте предпочитания от Вас начин на доставка и завършете Вашата поръчка с бутона отвърди"

Ако неволно сте пропуснали или сбъркали нещо, но сте завършили поръчката в 6 стъпки, се свържете с нас защото поръчания продукт автоматично се деактивира и количеството му се нулира - друга поръчка може да се направи едва след като активираме наново продукта.

Ако предпочитате, заповядайте на място в нашата книжарница на ул. Иван Вазов 38 в София от понеделник до събота 11-18.30 ч. Внимание - книгите, които искате да погледнете и евентуално закупите на място е нужно да се заявят предварително, подготвянето им отнема между 5 мин. и няколко часа!