Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

История на новата българска литература. Том IV (4) / Боян Пенев, 1936. От личната библиотека и с автограф на Елисавета Багряна.

История на новата българска литература. Том IV (4) / Боян Пенев, 1936. От личната библиотека и с автограф на Елисавета Багряна.
История на новата българска литература. Том IV (4) / Боян Пенев, 1936. От личната библиотека и с автограф на Елисавета Багряна. История на новата българска литература. Том IV (4) / Боян Пенев, 1936. От личната библиотека и с автограф на Елисавета Багряна. История на новата българска литература. Том IV (4) / Боян Пенев, 1936. От личната библиотека и с автограф на Елисавета Багряна.
Автор: Пенев, Боян
Издател: Държавна печатница
Година: 1936
Наличност: 1
Цена: 85,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро състояние. Книгата е подарена от автора Боян Пенев на Елисавета Багряна, с неин автограф на титулния лист, на гръбчето на книгата е щамповано името й. 

твърда подвързия
752 стр. + XXXVIII стр. 
формат 205/160 мм
София - Държавна печатница - 1936 г. 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020