Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Интериор. Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds Max / А. Келле-Пелле, Д. Ларченко, 2009.

Интериор. Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds Max / А. Келле-Пелле, Д. Ларченко, 2009.
Интериор. Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds Max / А. Келле-Пелле, Д. Ларченко, 2009. Интериор. Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds Max / А. Келле-Пелле, Д. Ларченко, 2009.
Автор: Келле-Пелле, А; Д. Ларченко,
Издател: СофтПрес
Година: 2009
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Книгата е в много добро състояние - минимално протрити ръбове на обложката, книжното тяло е отлично запазено. 

твърди  корици, с обложка 
444 стр. + CD ДИСК
формат 310/240 мм
Изд. "СофтПрес", София, 2009 г.

Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds MaxТова уникално ръководство дава практическа информация за целия процес на проектирането на интериори – от първата среща с клиента, през двумерно проектиране с AutoCAD, импортирането на 2D чертежи в 3ds Max, до тримерната визуализация с 3ds Max и допълнителна обработка с Photoshop.Първата част на книгата е посветена на предварителните разговори с поръчителя. Според Филип Старк работата на професионалния дизайнер е близка до тази на психоаналитика. Подобно на него, дизайнерът трябва да вникне в нуждите на клиента, да вдъхне вяра в способностите си на професионалист от висока класа.Тук ще намерите: * Професионални тайни и похвати за работа с клиенти; * Подробен преглед на архитектурните стилове, избор на цветова гама, особености на композицията, пропорции, функционалност и ергономичност.Във втората част се разглежда проектирането в AutoCAD.Трета част разкрива как да създадете красива реалистична картина на бъдещия интериор в 3ds Max, за да поразите въображението на поръчителя. Тук е разгледан целия алгоритъм за реализация на 3D проекти: * Моделиране на жилищната площ; * Позициониране на камерата и бързо рендериране; * Моделиране на елементи за вътрешни довършителни работи; * Моделиране на мебели и обзавеждане на санитарни възли; * Материали, карти и източници на светлина за 3ds Max и VRay; * Създаване на крайно фотореалистично изображение.Ръководството важи за всички версии на програмите. Съветите, препоръките и подробният азбучен указател превръщат книгата в незаменим справочник. 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021