Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Рубльов

Рубльов
Автор: Сергеев, Валерий
Издател: Български художник
Година: 1984
Наличност: Изчерпан
Цена: 3,50 лв. 2,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

! Внимание, намалението за тази книга важи при минимум 20.00 лева стойност на поръчката (10.00 лв. при получаване от магазина). При поръчки под 20.00(10.00)лв. важи по-високата ценаМожете да видите всички предложения от нашата категория Най-изгодно в мрежата през менюто на категориите отляво.

Книгата е посветена на житейския и творчески път на великия руски художник, живял през втората половина на 14-и първата третина на 15.век. Въз основа на стигналите до нас писмени източници и произведения на изкуството от онова време авторът възсъздава картината на живота на руския народ, освободил се от татаро-монголското иго и създал при крайно трудните исторически условия своя култура и държавност. Известните в целия свят произведения на Андрей Рубльов се разглеждат в неразлъчно единство с високите нравствени идеали на епохата. Пред читателите се разкрива своеобразният светоглед на художника-мислител и на неговите съвременници.

меки корици, много добро състояние

227 стр.
Формат 210/140 мм
Превод Антоний Димитров

изд. "Български художник", София, 1984 г.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020