Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Камерни приключения, биография / Христо Слави Рачев, 2017

Камерни приключения, биография / Христо Слави Рачев, 2017
Камерни приключения, биография / Христо Слави Рачев, 2017
Автор: Христо Слави Рачев
Издател: Христо Слави Рачев
Година: 2017
Наличност: 1
Цена: 21,00 лв. 17,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в отлично състояние. Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от нашата категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

"Камерни приключения. Живот, композиран в кадъра на тотала" е документално - биографична книга, надхвърляща всички представи в този жанр, чийто автор - Христо Слави Рачев (Киса), дългогодишен оператор в БНТ , автор на множество документални филми. Животът му се преобръща, след донос, който го праща в килиите на Държавна сигурност, след който той остава без работа и получава десетгодишна забрана да напуска страната. Той е член на СБЖ. След време успява да обиколи над осемдесет държави. В сегашно време, Христо Слави Рачев (Киса) живее далеч от суетата и шума сред природата на Странджа планина.
"Камерни приключения. Живот, композиран в кадъра на тотала" е книга, която би послужила добре не само на западния, но и на младия човек, в опита му да се запознае отблизо със социализма и с това, какво всъщност е той. Историите в книгата са много, но са вплетени една в друга, така че биха могли да бъдат прочетени дори при произволното отваряне на която и да е страница.

формат 230/160 мм

меки корици

438 стр.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021