Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г.

Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г.
Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г. Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г. Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г. Българският народен театър в Германия. Оценки и критика, 1941 г.
Автор: Сборник
Издател:
Година: 1941
Наличност: 1
Цена: 150,00 лв. 130,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.

Книгата е в много добро състояние.

оригинални меки  корици, леко огънати ръбчета.
153 стр.
формат 235/160 мм
София, 1941 г.

Високите оценки на германската критика за изкуството на нашия театъръ отвърждаватъ вярата въ собствените ни сили и окрепяватъ волята ни да служимъ преданно и пламенно на своето дело, което е и дело на дарбите и духовния напредъкъ на българската нация. Така ние допринасяме скромния ни делъ къмъ общите усилия н целекупния български народъ да си извоюва по-честита съдба въ новия светъ, който ще се роди отъ жертвите на тази най-голема и най-съдбоносна отъ всички войни.

Оригинално издание, а не репринт (фототипно).

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021