Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Графичен дизайн на 21. век - Шарлот и Питър Фийл, 2006.

Графичен дизайн на 21. век - Шарлот и Питър Фийл, 2006.
Графичен дизайн на 21. век - Шарлот и Питър Фийл, 2006.
Автор: Фийл, Шарлот и Питър
Издател: Алианс-97
Година: 2006
Наличност: Изчерпан
Цена: 17,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние. 

меки корици 
192 стр.
формат 200/145 мм
изд. "Алианс-97", София, 2006. 

Книгата е отпечатана на български-английски-немски езици /огледален превод/.
Графичен дизайн на 21. век
През последното десетилетие, когато пикселите и софтуерът изместиха молива и хартията, графичният дизайн претърпя много съществена промяна. Няма друга дисциплина в областта на дизайна, в която компютрите да са оказали толкова голямо влияние. Именно затова настоящото издание "Графичен дизайн на 21. век" е посветено на вижданията на дизайнерите, работещи днес на нелекия фронт на графичното изкуство. В книгата са включени четиридесет и петимата професионалисти от Холандия и Швейцария, Америка, Исландия, Япония и Австралия, които са избрани заради яркото им, устремено към бъдещето творчество. Авторите на представянето са се постарали да направят наистина широк международен обзор на съвременния дизайн международен обзор, в който разкриват споделената страст към визуалните комуникации.
Графичните послания са навсякъде около нас. В действителност те са свързани толкова неразривно със съвременния живот - от рекламните билбордове до фирмените знаци върху дрехите, че много често възприемаме сигналите им само подсъзнателно. На фона на постоянно присъстващата визуална следа, графичните дизайнери са в непрекъснато съперничество, стремейки се да привлекат вниманието на зрителя. Те го правят по смел и директен начин или пък ни отправят кодирани, двусмислени послания. В необятното море от информация и образи най-добрите "ловци" на внимание хвърлят своята "стръв", насищайки я с дълбоко съдържание, много остроумие или (по-рядко) с поразителна изобретателност.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020