Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ - Работно време, Срокове и Доставки

Уважаеми клиенти, книжарница Алба няма да работи в събота, 31 юли 2021 г.

Моля да ни извините за причиненото неудобство.

След отмяната на извънредното положение, обявена от правителството на 13.05.2020, нашата книжарница Алба работи при повишенни хигиенни мерки както следва:

► - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления(минимална стойност на поръчка за изпращане с куриер е 5.00 лв., като минималната стойност от 20.00 лв. за категория "Най-изгодно в мрежата" остава същата (за редовните ни клиенти както и при получаване от магазина тези ограничения не важат))...

► За точната крайна цена (тя не е начислена във Вашата поръчка, 20 % се начисляват допълнително от нас) и доставката ще бъдете задължително уведомявани с телефонно обаждане от нас преди изпращането.

► Приемаме поръчки онлайн и по телефона нон-стоп.

► Всички поръчки ще бъдат изпратени в срок след антисептична обработка. Както знаете нашите опаковки са 3 пластови - слой от плътно стреч фолио, предпазен картон и найлонов плик на Еконт. Всички пратки и товарителници се опаковат предварително в книжарницата и се предават напълно готови и запечатани на куриерите на Еконт.

► Книжарницата на ул. Иван Вазов 38 в София продължава да работи при повишенни хигиенни мерки, с работно време понеделник-петък 11-18.00 ч., събота 11.30-18.00 ч. Достъпът в книжарницате и разглеждането вътре ще бъдат частично ограничени съгласно препоръките за маска и влизане по един. Молим Ви да заявите предварително Книгите и плочите, които желаете да получите на място.

►  Внимание! Препоръчваме поръчка до адрес, за да предпазим Вас и Вашите близки. Цените за доставка до адрес с Еконт са около 5.90 лв. за пратки до 1 кг.  (цената варира +- в зависимост от наличието или не на офис на Еконт в населеното място, теглото и от съдържанието - книги или грамофонни плочи).  При поръчки над 60 лв - безплатна доставка до адрес за тегло до 1 кг.

Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021