Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ - Работно време, Срокове и Доставки

Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение, обявено от правителството на 13.03.2020, нашата книжарница Алба ще работи при повишенни хигиенни мерки както следва:

► - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления.

За точната крайна цена на книгите и доставката ще бъдете задължително уведомявани с телефонно обаждане от нас преди изпращането.

► Приемаме поръчки онлайн и по телефона нон-стоп.

► Всички поръчки ще бъдат изпратени в срок след антисептична обработка. Както знаете нашите опаковки са 3 пластови - слой от плътно стреч фолио, предпазен картон и найлонов плик на Еконт. Всички пратки и товарителници се опаковат предварително в книжарницата и се предават напълно готови и запечатани на куриерите на Еконт.

► Книжарницата на ул. Иван Вазов 38 в София продължава да работи при повишенни хигиенни мерки, с нормално работно време, но събота - само до 13.30 ч. Достъпът в книжарницате и разглеждането вътре временно ще бъдат частично ограничени, съгласно препоръките за дистанция и струпване, но ще продължим да издаваме поръчките за получаване на място. Молим Ви да заявите предварително Книгите, които желаете да получите на място.

►  Внимание! Цените за доставка до адрес с Еконт са намалени на ок. 4.30 лв. за пратки до 1 кг. Препоръчваме поръчка до адрес, за да предпазим Вас и Вашите близки. При поръчки над 50 лв - безплатна доставка.

Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020