Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934.

Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934.
Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934. Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934. Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934. Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934. Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934. Водач за България. Тип Бедекер. Първо издание, 1934.
Автор: Колектив
Издател: Verlag des I. Bulgarischen Baedekers.
Година: 1934
Наличност: Изчерпан
Цена: 57,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние, протрити ръбове, следа от навлажняване по страниците не нарушава четивността на текста. Оригинално заглавие:
Водачъ за България (типъ Бедекеръ) съ най-разнообразни снимки, банкова, железопътна и автомобилна карти, цветенъ планъ на София съ азбуч. указатель на улиците и пр. Приложение: адреси на отбрани софийски и провинциални фирми.
Verlag des I. Bulgarischen Baedekers.

оригинални издателски меки  корици 
304 стр. + 128 + II разгъваеми карти + 
формат 180/120 мм
Първо издание, 1934. 

С най-разнообразни снимки, банкова, железопътна и автобусна карти, цветен план на София с азбучен указател на улиците и приложение.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021