Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004.

История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004.
История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004. История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004. История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004. История на света. Енциклопедичен атлас. Изд. Унискорп, 2004.
Автор: Колектив
Издател: Унискорп
Година: 2004
Наличност: 1
Цена: 74,00 лв. 57,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Книгата е в много добро/отлично състояние.  Безплатна доставка в България.

твърди корици, с обложка
192 стр.
формат 375/275 мм
Изд. "Унискорп", София, 2004.

В "История на света. Енциклопедичен атлас" е заложена концепцията за синтезирано и визуално представяне на събития в различни точки на земното кълбо, за да илюстрират развоя на историческите процеси през хилядолетията от раждането на човека до началото на XXI век. Енциклопедичният атлас е резултат от сътрудничеството на научен екип от историци - специалисти и висококвалифицирани картографи, обединили познанията и способностите си за постигането на отлични резултати. Те предлагат на читателите от цял свят един оригинален и стойностен труд. Издателят високо цени професионалното съдействие на научния редактор на българското издание доц. д-р Искра Баева. Всяка страница - от началото на проекта, през изготвянето на картите, написването на енциклопедичните статии и избора на най-подходящите илюстрации и снимки, е направена внимателно и компетентно с цел да се онагледят етапите от развитието на човечеството и същевременно да се представят основните исторически процеси. За това допринася всеки дял на атласа и особено картографията, която е на изключително високо ниво. Тя е важен елемент поради ефикасния избор на проекциите, богатата информация и подходящите цветове. Текстовете в съответната тема са изчерпателни, подробни и включват не само аргументи и исторически събития, но и разяснения, анализи, обобщения. 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2020