Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г.

Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г.
Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г. Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г. Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г. Хенигсберг, Л. Отглеждане на медицински, за подправка и ароматични растения и размножаване на диворастящите. София, 1941 г.
Автор: Хенигсберг, Л.
Издател:
Година: 1941
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние. Безплатна доставка до адрес в страната.

оригинални меки  корици, подлепено гръбче, захабени ъгълчета.
181 стр.
формат 230/165 мм

София, 1941 г.

С пълно упътване за брането, сушенето, опаковането и запазването им.

 

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020