Скъпи приятели, в рамките на извънредното положение - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Хора по замисъл / Грег Брейдън, 2019. От еволюция по случайност към преобразяване по наш избор

Хора по замисъл / Грег Брейдън, 2019. От еволюция по случайност към преобразяване по наш избор
Хора по замисъл / Грег Брейдън, 2019. От еволюция по случайност към преобразяване по наш избор
Автор: Грег Брейдън
Издател: Turning Point
Година: 2019
Наличност: 1
Цена: 18,00 лв. 12,50 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Внимание - това е единствен екземпляр, с временно намаление, което важи само до изчерпване тиража на книгата! Можете да видите всичките предложения от нашата категория "Временни намаления на нови издания до изчерпване на тиража" през менюто на категориите отляво.

Книгата е в много добро състояние - подчертавания с химикал между редовете

меки корици

288 стр.

Формат 210/140 мм

Все повече доказателства сочат, че сме продукт на нещо повече от случайни мутации и биологичен късмет. Те могат да ни разкажат какво се е случило, но не и защо. Истината е, че ако не намерим начин да пътуваме във времето, никога не ще узнаем докрай причината за нашето съществуване. Но може би не е и нужно. За първи път в 300-годишната история на науката пишем нова човешка история, която ни дава нов отговор на прастария въпрос, кои сме ние. В тази книга Грег Брейдън пресича традиционните граници на науката и духовността, за да отговори на извечния въпрос КОИ СМЕ НИЕ, и да ни разкрие научно базирани методи, чрез които да събудим нашите уникални човешки преживявания на дълбока интуиция и предчувствие, напреднали възможности за самолечение и още много повече! Без съмнение "Хора по замисъл" ни разкрива, че ние не сме това, което ни е казано, а сме нещо много повече, отколкото някога сме си представяли.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница АлбаБукс София - Антикварни книги © 2020