Скъпи приятели, ЗА ВАС - 20% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ, ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ И КАРТИЧКИ, тези намаления не са видими във Вашата кошница, а ще се начисляват допълнително от администратор върху всички останали намаления. Пратките ще бъдат изпращани в срок с подсилени опаковки. Вижте повече ТУК.

Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г.

Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г.
Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г. Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г. Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г. Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г. Български народни приказки. С автограф и посвещение от Ангел Каралийчев. Рисунки Вл. Коренев. изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", 1954 г.
Автор: Каралийчев, Ангел
Издател: Народна младеж
Година: 1954
Наличност: Изчерпан
Цена: 0,00 лв.
* Безплатна доставка при поръчка над 60 лв.
Направете заявка

Книгата е в добро състояние, износени ръбове.

твърди корици 
195 стр.
формат 280/210 мм
изд. на ЦК на ДСНМ "Народна младеж", София, 1954 г.

Рисунки Вл. Коренев.

Трето допълнено издание.

Направете заявка


Работи на OpenCart
Антикварна книжарница Алба София, книги, автографи, географски карти © 2021